Συλλήψεις τριών ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για διωκτικά έγγραφα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

  • Χθες το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς , ένας 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για τα αδικήματα της αγοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.
  • Χθες αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, για φοροδιαφυγή.
  • Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κρανιδίου, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για κλοπή από το χώρο του εκθεσιακού κέντρου στην Άρτα

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (02-10-2018) το ξημερώματα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 40 ετών, για κλοπή από το χώρο του εκθεσιακού κέντρου Άρτας.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, διότι είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από δύο πάγκους στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Άρτας, διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

 

 

Συλλήψεις τριών ατόμων για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για διωκτικά έγγραφα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

  • Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τα κάτωθι διωκτικά έγγραφα:

         - καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής  φυλάκισης έξι μηνών, για κλοπή και

         -καταδικαστική απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης ενός μηνός και είκοσι ημερών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, απειλή και εξύβριση.

  • Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Δ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης τριών μηνών και συνολικής χρηματικής ποινής (400) ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

· Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 59χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

 

Συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό, δύο ημεδαποί, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (54) κιλά και (200) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018b/01102018hpeiros%20narkvtika.jpgΣυνελήφθησαν, την Δευτέρα  (01-10-2018) το πρωί στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας Ιωαννίνων), από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 54 και 34 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με σκοπό τη διακίνηση, μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην παραπάνω περιοχή και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, όπου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, (3) σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (54) κιλών και (200) γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

  • (23) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (54) κιλών και (200) γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου ημεδαπού,
  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα , συνελήφθησαν :

  • Χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, ποινής κάθειρξης έξι ετών, για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
  • Χθες το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε αλβανικό διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου - εξόδου.
  • Χθες το βράδυ στο Βασιλικό Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι όπως καταγγέλθηκε, νωρίτερα είχε προβεί σε παράνομη κοπή πεύκων από αλσύλλιο στην περιοχή του Βασιλικού, προκαλώντας φθορές σε δύο κολόνες της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή.
  • Χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, δύο ημεδαποί, 41 και 49 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
  • Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου, να μεταφέρει παράνομα έναν 36χρονο μη νόμιμο αλλοδαπό.

 

 

 


  • Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα: Ταχυδρομικό--Τηλεπικοινωνιακό Μουσείο Πωγωνιανής Πωγωνίου

  • Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

    Δημοτική Πινακοθήκη Χαρακτικής Δήμου Ζίτσας

  • Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας Ιωαννίνων

    Λαογραφικό Μουσείο Καρίτσας Ζίτσας.Δείτε το!!!

  • βίντεο αφιέρωμα του Εκκλησιαστικού Μουσείου Χρυσόρραχης

    Εκκλησιαστικό Μουσείο Χρυσόρραχης.Βίντεο αφιέρωμα!!!

  • Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

    Βίντεο αφιέρωμα:Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Πολεμικού Υλικού-Λαογραφικό.Καστάνιανη Πωγωνίου

  • Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Παναγίας Ραϊδιώτισσας Βροσίνα Ζίτσας.Βίντεο αφιέρωμα.Δείτε το...

  • Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

    Ιερά Μονή Πατέρων.Λίθινο Ζίτσας Ιωαννίνων.Βίντεο Αφιέρωμα.Δείτε το...

 

 

 

Διαχειριστής Ιστοσελίδας


Καψάλης Χάρης

Facebook 

twitter

Οικονομική Ενίσχυση της Ιστοσελίδας

yes

Τηλ.Καταγγελιών:
Κιν.6973034101
email: tzourlakos@yahoo.gr

Το κανάλι μας στο YouTube.!!!

Πατήστε επάνω για να μεταφερθείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Εάν είναι τής αρεσκείας σας κάντε εγγραφή και γίνεται μέλος του.

 

Το BLOGSPOT τής Ιστοσελίδας μας

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

(ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ)

Η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για την επιμελή ενημέρωση των εφημερίδων των Συλλόγων.Ευθύνη μας είναι η άμεση ανάρτηση αυτών εφόσον ο εκάστοτε Σύλλογος στέλνει έγκαιρα τα σχετικά pdf στο email μας.Ευχαριστώ.Χάρης Καψάλης Διαχειριστής.

Αδελφότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 

Αδελφ/τητας Λιγοψινών Ζίτσας

Αδελφ/τας Χαραυγής Πωγωνίου


Αδελφ/τας Καστάνιανης Πωγωνίου

Βήσσανη Πωγωνίου


Αδελφ/τας Κρυονερίου Πωγωνίου


Η Φωνή του Γεροπλάτανου


Ένωση Κεράσοβου Πωγωνίου